dijous, 29 de gener del 2009

ES POSA EN MARXA LA BIBLIOTECA


Aquest curs des de l’escola estem posant en marxa la biblioteca escolar. Un equip de mestres formem part de la comissió de biblioteca i entre tots estem realitzant tasques organitzatives per poder acondicionar l’espai, catalogar llibres, etc. per poder-li treure el màxim partit a la nostra biblioteca.

Esperem que després de Setmana Santa, ja pugui funcionar la biblioteca a nivell intern, és a dir, que la puguin utilitzar els alumnes dins de l’horari escolar per poder consultar llibres, anar els més petits a escoltar algun conte, fer préstecs de llibres, etc. i de cara a l’any vinent ampliarem el seu ús.

Aquest bloc ens servirà per poder compartir experiències sobre lectures, donar alguns consells senzills per poder fomentar el gust per la lectura dels més petits, aportar idees bàsiques perquè els pares i mares puguin escollir les lectures més adequades per als seus fills, facilitar pautes i consells per contagiar el plaer de llegir...

Esperem que participeu en aquest bloc fent algun comentari i aportació personal.

3 comentaris:

  1. En aquesta pàgina del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya podeu consultar les presentacions de les experiències i activitats d'interès que es van presentar en les 4es Jornades de Biblioteques Escolars:
    http://www.cobdc.org/jornades/4JBE/index.html

    ResponElimina
  2. hola soc marcela de 6ec probablement no hem coneixesiu pero tinc un dupte:
    ja esta oberta la biblioteca? perfavor contesteume a el meu correuque es:
    dos_andreas@hotmail.com

    ResponElimina